Club Budokan Penedès c/st Juliá 24 Vilafranca del Penedès 08720 (Barcelona) tlf: 686128518 e-mail:Perecalpe@gmail.comPatronat

Web dissenyada per Kopiller

Nihon Taijitsu

Professorat:
Pere Calpe Guinovart, 7é Dan Kyoshi
Daniel Moreno, 5é Dan


El Nihon Tai-Jitsu (Tècniques del cos, en japonès), és un sistema de defensa personal sortit de les antigues escoles de lluita dels samurais. Aquests sistemes han estat atualutzats per mestres orientals i europeus, per tal de crear un mètode d'eficàcia remarcable, adoptat per diversos cossos de seguretat.

Pedagògicament és un sistema apte per a totes les edats, sexes i constitucions físiques, cercant, amb un minim d'esforç, aconseguir el màxim d'eficacàcia en cas d'agressió.

El Nihon Jujutsu, és el nom japonès que s'anomena al conjunt de tècniques de lluita cos cos sense armes. Aquestes tècniques es van mantenir en secret durant segles, en el si dels clans o escoles guerreres de l'antic Japó fins a finals del segle XIX.

Després, i per tal de sobreviure als temps moderns, es van obrir, adaptant-les a les necessitats civils. D'aquestes antigues escoles van neixer el judo i l'aikido. Actualment es dóna més importància als aspectes de defensa personal i de control, que no pas cercar l'aniquilació de l'adversari com antigament.